Invisalign Go – oikomishoito

Olen erityisen perehtynyt kalvo-oikomishoitoon Invisalign -menetelmällä. Vastaanotollani teen Invisalign Go, sekä Invisalign Go Plus -oikomishoitoja vastaanotollani. Invisalign -kalvo-oikomishoito on 3-9 kuukautta kestävä, miellyttävä ja huomaamaton tapa oikoa hampaita. Invisalign hoito tehdään läpinäkyvillä ja ohuilla oikomiskalvoilla. Hoidolla voidaan korjata mm. hampaiden ahtautta, kiertymiä, kallistumia ja syväpurentaa tai sulkea diasteemoja eli rakoja hampaiden väleissä. 

Potilaideni Elinan ja Tiinan kokemuksia Tampereella vastaanotollani toteutetusta Invisalign -oikomishoidosta voit lukea oheisista linkeistä: 

https://hoorayforsquats.com/2019/12/10/kokemukset-invisalign-oikomishoidosta-aikuisena/

https://hoorayforsquats.com/2020/03/09/invisalign-oikominen-aikuisena-tilanne-15-viikon-jalkeen/

https://nouw.com/tiinak

HOIDON ETENEMINEN

1. ILMAINEN KONSULTAATIO
Ilmaiseen konsultaatiokäyntiin sisältyy oikomishoidon tarpeen arviointi ja hampaiden 3D -skannaus intraoraaliskannerilla. Samalla käynnillä voimme tilata oikomishoidon demovideon.

2. OIKOMISHOIDON ALOITUS
Aloituskäynnillä muutamien hampaiden ulkopinnoille liimataan tarvittaessa läpinäkyviä, 2-4 mm kokoisia pieniä otepintoja ja ensimmäiset kalvot sovitetaan suuhun. Aina otepintoja ei tarvita. Saat kirjalliset ohjeet kalvojen käyttöön, säilytysrasian kalvoille sekä pururullan tehostamaan hampaiden liikettä oikomishoidon aikana.

3. KONTROLLIKÄYNNIT
Kontrollikäynnit ovat 3-6 viikon välein. Kontrollikäynneillä seurataan oikomishoidon etenemistä sekä kalvojen istuvuutta ja tarvittaessa tehdään kevyillä hionnoilla lisää tilaa hammasväleihin.

4. HOIDON RETENTIOVAIHE
Kun aktiivinen oikomishoitosi on valmis, alkaa hoidon ylläpito- eli retentiovaihe. Retentiovaiheeseen siirryttäessä hampaasi kuvataan ja skannataan ja valitaan sopiva retentiomenetelmä. Jatkossa hampaisto ja retentiolaite tarkastetaan vuosittain hammastarkastuksen yhteydessä. 

HINTA: alkaen 3500e. 

Hinta määräytyy hoidon vaativuuden ja keston mukaan. Tarkka kustannusarvio annetaan ensimmäisellä käynnillä. Hoito voidaan maksaa useassa erässä. 

Oikomishoidon hinta sisältää hampaiston skannauksen, demovideon, vastaanottokäynnit 3-6 viikon välein, retentiolaitteen ja kontrollikäynnin kuukauden kuluttua oikomishoidon päätyttyä.